Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...18:03 Cumhurbaşkanı şaşkına döndü18:02 Başkan Aşgın: “Metrobüslerle şehrimizi buluşturacağız”
Sami Er
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 17:28 Yorum: 0

Ersin Düzen: "Eskişehirspor İnşallah Düşmez"

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" isimli programa katılan Ersin Düzen, "İnşallah...

Ersin Düzen: 'Eskişehirspor İnşallah Düşmez'

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" isimli programa katılan Ersin Düzen, "İnşallah Eskişehirspor küme düşmez" dedi.

Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa, Sunucu ve Spor Spikeri Ersiz Düzen, SoloTürk ekibinin komutanı ve kurucularından eski Binbaşı Sedat Yalın Ahbab, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler veren Düzen ve Ahbab, büyük ilgi gördü.

"ESKİŞEHİR'DE UÇAK SESLERİNE ALIŞIKTIM"

Programın aynı zamanda moderatörlüğünü de yapan Ersin Düzen, Eskişehir'in kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Eskişehir'de üniversite eğitimi gördüğünü anlatan Düzen, "Eskişehir benim için özel bir yer, burada 4 yılım geçti. Üniversiteyi burada Anadolu Üniversitesi'nde okudum. Hemen hemen her sene, farklı etkinliklerle farklı organizasyonlarla buraya geliyorum. Hem okulumu ziyaret ediyorum hem de aynı zamanda sizin gibi değerli öğrencilerle bir araya gelip sohbet ediyoruz. Bugün niçin buradayız, bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen "Tecrübe Konuşuyor" programı için buradayız. Sizler alışıksınız aslında ki ben de 4 sene boyunca üniversitede okuduğum dönem içerisinde uçak seslerine alışıktım. Uçak sesleriyle uyanırdık, gündüz uçak sesleriyle hemen kafamızı kaldırırdık acaba hangi uçak geçiyor diye ve bugünkü konumuz uçaklar" şeklinde konuştu.

"ESKİŞEHİR, HAVACILIĞIN MERKEZ ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİ"

Binbaşı Pilot Sedat Yalın Ahbab, Eskişehir'deki havacılığın önemine dikkat çekti. Çoğu havacılık alanının merkezi olarak Eskişehir'in öne çıktığını aktaran Ahbab, "Eskişehir her havacı için özeldir. Havacılığın merkez şehirlerinden birisi belki de en merkezi şehri. Hem sivil havacılık olsun hem askeri havacılık olsun hem sportif havacılık olsun çoğunun merkezi sayılıyor aslında Eskişehir" ifadelerini kullandı.

"ESKİŞEHİRSPOR'A BAĞLILIĞINIZ DEVAM ETSİN"

Eskişehirspor hakkındaki düşüncelerini de gençlerle paylaşan Sunucu ve Spor Spikeri Ersiz Düzen, Kırmızı Şimşeklerin takımlarını her zaman desteklemelerinin gerektiğini belirtti. Ersin Düzen, "İnşallah bu son iki haftada iyi sonuçlarla Eskişehirspor ligde kalır da, hiç olmazsa böylesine güzel futbolu seven bir şehir Süper Lig'de oynamaya devam eder. Ama PTT 1. Lig'e olur da düşerse de, ki hayat içerisinde bu da var, şu anki şansı bir hayli de az. Aynı zamanda diğer maçlarında sonucu etkiliyor tabi. Düşerse de Eskişehirspor'a olan bağlılığınız devam etsin, lütfen ama lütfen PTT 1. Lig yada hangi lig olursa olsun muhakkak o takımı desteklemeye devam edin arkadaşlar. Bunlar da size Eskişehirli olarak üzerinize düşen en önemli görev. Bunu da vurgulayalım sizlere" diye konuştu.

"BEN MAÇ ZANNETTİM ANTRENMANMIŞ"

Konu Eskişehirspor'dan açıldığında Binbaşı Pilot Sedat Yalın Ahbab'da antrenmana katılan 5 bin taraftardan bahsederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bundan önce Hava Kuvvetleri'nden Binbaşı rütbesi ile ayrıldım, Solotürk F-16 gösteri ekibinin kurucularından olarak. Orada tabii ki güzel anlar geçirdik birazdan size kısa kısa videolarından da göstereceğim. Ama bugün burada esas oluş amacımız, Ersin Bey'in Eskişehirspor hakkındaki güzel temennileri kendi branşında. İl Spor Müdürümüzün telefonunda gösterdi biraz önce kendisi. Antrenmanda 5 bin kişi varmış, ben maç zannettim, antrenmanmış o. Dolayısıyla aşk belli zaten. Benim oluş amacım sizlerle beraber de Ersin Bey'in bahsettiği gibi, kariyer seçme aşamasında size ister uçmak anlamında, sadece bunu askeri pilotluk, Türk Hava Yolları gibi düşünmeyin, hem uçmak nasıl bir şey onu biraz anlatmak için buradayım."

Program, tecrübeli isimlerin meslekleri hakkında verdikleri örneklerle devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber