Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Ersun Yanal Trabzonspor’a geldiği ilk dönemi hatırlattı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başına geldiği ilk dönemdeki benzer tabloyu bu sezon yaşıyor.

Ersun Yanal Trabzonspor’a geldiği ilk dönemi hatırlattı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başına geldiği ilk dönemdeki benzer tabloyu bu sezon yaşıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, bordo-mavili takımın başına geldiği 2007-2008 sezonundaki ilk 8. haftalık benzer tabloyu yaşadı.

Trabzonspor'un başına ilk kez 2007-2008 sezonunun 10. haftasında gelen Ersun Yanal, çıktığı ilk 8 lig maçında 3 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Söz konusu sezonda sıkıntılı bir dönemden geçen Trabzonspor, ligi 49 puanla 6. sırada bitirmişti. 2008-2009 sezonunda yeni bir kadro kuran ve yoluna Ersun Yanal ile devam eden Karadeniz ekibi, zirve yarışı içinde yer almıştı. Ligin 29. haftasında 3-0'lık Sivasspor mağlubiyeti, şampiyonluk beklentisi nedeniyle tecrübeli teknik adam ile yolların ayrılmasına neden olmuştu.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, yeniden yapılanmaya giden bordo-mavili takımın başına geçmesiyle ve aldığı sonuçlarla ilk dönemdeki tabloyu hatırlattı. Bordo-mavililer 2016-2017 sezonunun ilk 8 haftasında 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı.

Geçtiğimiz sezonla puanlar aynı, gidişat farklı

Trabzonspor geçtiğimiz sezonun ilk 8 haftasıyla bu sezonun ilk 8.haftanın benzerini yaşadı. Karadeniz ekibi iyi başladığı 2015-2016 sezonunda, 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplarken, ilerleyen haftalarında ise kötüye gidiş sergiledi. Bu sezon ise kötü başladığı sezonda 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Sıkıntılı süreçte deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, olumlu sinyaller verdi.

Yolculuk yarın

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında 26 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Spor Toto 3. Lig 1 Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı çalışmanın ardından öğlen saatlerinde karayoluyla Çorum'a hareket edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber