Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Spor 17 Ekim 2018 - 11:03 Yorum: 0

Ertaç Özbir: "Fedakarlık edip antrenmanlara başladım"

E.Y.Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, "Ankaragücü maçı için varımı yoğumu ortaya koyup, takımıma en iyi şekilde yardım ederek, fedakarlık...

Ertaç Özbir: 'Fedakarlık edip antrenmanlara başladım'

E.Y.Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, "Ankaragücü maçı için varımı yoğumu ortaya koyup, takımıma en iyi şekilde yardım ederek, fedakarlık edip antrenmanlara başladım" dedi.

E.Y Malatyaspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan kaleci Ertaç Özbir, açıklamalarda bulundu. Yaklaşık üç haftadır takımla birlikte çalışma imkanı bulamadığının altını çizen başarılı eldiven, "Şu an tam olmamakla birlikte Ankaragücü maçı için varımı yoğumu ortaya koyup, takımıma en iyi şekilde yardım ederek, fedakarlık edip antrenmanlara başladım. Umut ediyorum ki antrenmanlarda da kendimi gösterip, takımıma en iyi şekilde faydalı olmaya çalışacağım. Umuyorum sorun olmaz, sakatlığımı da en iyi şekilde atlatmış olurum" şeklinde konuştu.

"Ankaragücü maçında hedefimiz 3 puan almak"

Ertaç, Ankaragücü maçında forma giyebilmek için yoğun tempoda çalıştığını da belirterek, "Ankaragücü maçındaki forma şansı bu haftaki çalışma ve tempoma bağlı olacak. Umarım iyi geçer ve hocamızda bunu görüp, forma şansı verir. Ankaragücü yeni bir ekip ama lige çabuk adapte olduklarını düşünüyorum. Yeterli düzeyde kaliteli oyuncuları var. Bizde yeterli düzeyde kaliteli oyuncu ve kadroya sahibiz. Umut ediyorum ki deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğiz. Öncelikli hedefimiz 3 puanla dönmek. Haftaya da Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" değerlendirmesini yaptı.

Arturo Mina: "Sıralamada olabildiğince yukarılara çıkmak istiyoruz"

Defans oyuncusu Arturo Mina ise Ankaragücü maçı ile ilgili olarak, "Dışarıda bir maç oynayacağız. Bu maçın zor olacağını düşünüyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Öyle de yapıyoruz. İyi de hazırlanıyoruz. Puan ya da puanlara alıp, puan tablosunda olabildiğince yukarılara çıkmak istiyoruz" dedi.

"Sahaya kazanmak için çıkacağız"

Mina, Ankaragücü'nün yeni bir ekip olduğunu ifade ederek, "Videolardan izlediğimiz kadarıyla rakibimizi biliyoruz. Hocalarımızın yaptığı analizlerle her şey daha da açıklığa kavuşacak. Ama her ne olursa olsun bir Süper Lig takımı. Onların da tabloda iyi bir yeri var. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanmak için sahaya çıkacağız, umarım kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Ertaç Özbir: "Fedakarlık edip antrenmanlara başladım"

Ertaç Özbir: "Fedakarlık edip antrenmanlara başladım"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber