Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ağustos 2016 - 08:48 Yorum: 0

ERÜ çalışanı 7 kişi tutuklandı

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 30 Erciyes Üniversitesi (ERÜ) çalışanından 7'si tutuklanırken,...

ERÜ çalışanı 7 kişi tutuklandı

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 30 Erciyes Üniversitesi (ERÜ) çalışanından 7'si tutuklanırken, 23'ü ise yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi'ne operasyon düzenlenmiş ve düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltında bulunan 30 kişi, dün geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen 30 kişiden 7'si tutuklanırken, 23'ü ise yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber