Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 16:18 Yorum: 0

ERÜ'den bilimsel çalışma yapan öğrenci ve öğretim üyelerine destek

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) bilimsel alanda çalışma yapan öğrenci ve öğretim üyeleri için ödül töreni düzenledi.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, projeleri Türkiye...

ERÜ'den bilimsel çalışma yapan öğrenci ve öğretim üyelerine destek

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) bilimsel alanda çalışma yapan öğrenci ve öğretim üyeleri için ödül töreni düzenledi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK)  tarafından desteklenen öğretim üyeleri ve başarılı öğrenciler üniversite tarafından da desteklenecek.  

Rektörlük binasındaki senato salonunda düzenlenen törende, öğretim üyeleri ve öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Yetim ve Prof. Dr. Murat Doğan tarafından ödüllendirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber