Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Eruh'ta bir evin duvarı çöktü

SİİRT (AA) - Siirt’in Eruh ilçesinde duvar çökmesi sonucu bir evde maddi hasar meydana geldi.Dih Mahallesinde toprak damlı evde akşam saatlerinde meydana gelen olayda can kaybı olmazken, iki...

Eruh'ta bir evin duvarı çöktü

SİİRT (AA) - Siirt’in Eruh ilçesinde duvar çökmesi sonucu bir evde maddi hasar meydana geldi.

Dih Mahallesinde toprak damlı evde akşam saatlerinde meydana gelen olayda can kaybı olmazken, iki odalı evin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi.

Taş ailesine ait 8 kişinin yaşadığı evin mutfak, tuvalet ve banyo olarak kullanılan bölümünde meydana gelen çökmenin ardından aile fertleri, diğer duvarların çökmemesi için tavanla yer arasına kalas dikerek, önlem aldı.

Anne Kadriye Taş, yaptığı açıklamada, çökme esnasında odada kimsenin bulunmamasının can kaybını önlediğini belirterek, "O esnada soba kurulu durumdaydı. Hepimiz bir gürültüyle irkildik. Deprem olduğunu sandık. Buzdolabının yerde taş ve toprak yığını içinde olduğunu gördük. Mutfak malzemelerimizin çoğu hasar gördü" dedi.

Taş, yaklaşık bir asırlık evin kullanılamaz durumda olduğunu ifade ederek, kaymakamlık ve belediyeden evin onarılması için yardım istediklerini aktardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber