Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Erzincan Barosu çocukları sevindirdi

Erzincan Barosu sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Erzincan Barosu çocukları sevindirdi

Erzincan Barosu sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştiriyor. Ziyaretlerde öğrencilerle biraraya gelerek etkinlik yapan Erzincan Barosu üyeleri çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtıyorlar.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinliklerini sürdüren Erzincan Barosu Üzümlü İlçesi'ne bağlı Geyikli İlkokulu'nu ziyaret etti. Baro Başkanı Adem Aktürk ile birlikte çocuklarla biraraya gelen Baro üyeleri oynadıkları oyunlar ve dağıttıkları hediyeler ile çocukların gönlünde taht kurdular. Gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklamada bulunan Erzincan Barosu Başkanı Adem Aktürk " Erzincan Barosu olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Geyikli İlkokulu'nu ziyaret ederek çocuklar ile biraraya geldik. Çocuklarımıza boyama kitabı, defter, kalem, hikaye kitabı gibi hediyelerimiz oldu. Bunun yanında onlarla birlikte boyama etkinliği yaptık. Burada Ahıska Türkü çocuklarımız bizlere İstiklal Marşımızı okudular. Gördük ki bir çocuk sevindirmek her şeye değer, bir çocuğun gülüşü dünyayı değiştirir. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek." dedi.

Erzincan Barosu çocukları sevindirdi

Erzincan Barosu çocukları sevindirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber