Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2022 - 22:38 Yorum: 0

Erzincan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erol Ağrı’ya uğurlandı

Erzincan İl Jandarma Komutanı olarak görev yapmakta iken; 2022/408 ve 2022/409 sayılı Cumhurbaşkanı kararları ile Tuğgenerallik rütbesine terfi ederek,...

Erzincan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erol Ağrı’ya uğurlandı

Erzincan İl Jandarma Komutanı olarak görev yapmakta iken; 2022/408 ve 2022/409 sayılı Cumhurbaşkanı kararları ile Tuğgenerallik rütbesine terfi ederek, Ağrı İl Jandarma Komutanlığına atanan Erzincan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol, İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenen törenle Ağrı'ya uğurlandı.

Düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürümüz Kenan Kurt katılım gösterirken, İl Jandarma Komutanlığı personeli de hazır bulundu. Hüsamettin Erol ile bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ardından kendisini Ağrı'ya uğurladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber