Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:03 Yorum: 0

Erzincan Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan 1000 Aileye Gıda Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan ayı dolayısıyla her yıl gerçekleştirdikleri yardım faaliyetlerine...

Erzincan Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan 1000 Aileye Gıda Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan ayı dolayısıyla her yıl gerçekleştirdikleri yardım faaliyetlerine bu yılda devam ederek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundular.

Gıda paketleri, Erzincan kent merkezi ve ilçelerde belirlenen 1000 ihtiyaç sahibi aileye Ticaret ve Sanayi Odası personeli tarafından bizzat teslim edildi. Yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, "Yardımlaşma ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı bu mübarek ayda yardımda bulunmamıza öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber