Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 16:48 Yorum: 0

Erzincan Valiliği telefon dolandırıcılarına karşı uyardı

Erzincan Valiliği telefon dolandırıcılığına karşı uyarıda bulundu.

Erzincan Valiliği telefon dolandırıcılarına karşı uyardı

Erzincan Valiliği telefon dolandırıcılığına karşı uyarıda bulundu.

Erzincan Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Valiliği adına son zamanlarda ev, iş ve cep telefonlarının aranarak, bağış, yardım kampanyası adı altında para toplanıldığının tespit edildiğini açıkladı.

Valilik, para talebinde bulunan telefon dolandırıcılarının bu tür eylemlerine karşı vatandaşlara dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Açıklamada Valilikçe düzenlenen yardım kampanyalarının Valilik internet sitesi, internet sitesi, gazete, televizyon ve sosyal medya aracılığıyla duyurulduğunu ve bu tür söylemlere itibar etmemeleri, herhangi bir hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, dolandırıcıların verdikleri adreslere ziynet eşyası, para vs. kesinlikle bırakmamaları, bu gibi durumlarda Valiliğin 2141002 nolu telefonuna veya 155 nolu Polis İmdat hattına bilgi vermelerini duyurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber