Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Erzincan’da ANALİG Basketbol müsabakaları tamamlandı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karadeniz 2 grubu Basketbol grup müsabakaları 10 ilden 8 kız, 10 erkek olmak üzere toplam 18 takımın katılımıyla Erzincan'da...

Erzincan’da ANALİG Basketbol müsabakaları tamamlandı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karadeniz 2 grubu Basketbol grup müsabakaları 10 ilden 8 kız, 10 erkek olmak üzere toplam 18 takımın katılımıyla Erzincan'da yapıldı. Yapılan müsabakalar neticesinde 6 erkek takımı ve 3 kız takımı çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat spor salonunda gerçekleştirilen ANALİG Karadeniz 2 grubu Basketbol grup müsabakaları oldukça çekişmeli geçti.

Erkekler 4 gurupta kızlar ise 2 gurupta çeyrek finale çıkmak adına mücadele ettiler. Müsabakalar neticesinde Erkekler A gurubunda Trabzon, Tokat, erkekler B grubunda Artvin ve Rize, Erkekler C gurubunda ise Giresun ve Erzincan çeyrek finale adını yazdır. Kızlarda ise A gurubunda Giresun, Erzurum ve Gümüşhane takımları çeyrek finale çıkarken, B grubunda ise Tokat, Rize ve Trabzon takımları çeyrek finale çıktı. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG)Çeyrek final müsabakaları 9-11 Mart 2018 tarihleri arasında Trabzon ilinde gerçekleştirilecek.

Erzincan'da 15-17 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karadeniz 2 grubu Basketbol grup müsabakalarında Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Rize, Tokat, Artvin, Giresun ve Trabzon ilerinin Bayan basketbol takımları ile Artvin, Erzincan, Erzurum, Rize, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Tokat, Trabzon ve Bayburt İllerinin erkek basketbol takımları mücadele etti.

Erzincan’da ANALİG Basketbol müsabakaları tamamlandı

Erzincan’da ANALİG Basketbol müsabakaları tamamlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber