Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 10:23 Yorum: 0

Erzincanlı Kayakçılar Milli takım kampında

Erzincanlı kayakçılar, Kayaklı koşu A Milli takımı hazırlık kampına çağrıldılar.

Erzincanlı Kayakçılar Milli takım kampında

Erzincanlı kayakçılar, Kayaklı koşu A Milli takımı hazırlık kampına çağrıldılar. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Erzincanlı kayakçılar, Kayaklı koşu A Milli takımı hazırlık kampına çağrıldılar. Türkiye Kayak Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu A Milli Takımı hazırlık kampı 25 Ağustos-8 Eylül 2016 tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de yapılacak. Kampa Erzincan'dan 1 Antrenör ve 1 sporcu davet edildi. Kayaklı Koşu A Milli takım antrenmanlarına Erzincan'dan Antrenör olarak Sebahattin Oğlağo katılırken, sporcu olarak ise Hamza Dursun bu kampa Erzincan adına dahil oldu.

YILDIZLAR TAKIM ANTRENMANLARINDA ERZİNCANLI SPORCULAR

Türkiye Kayak Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Yıldızlar takım antrenman kampına Erzincan'dan 3 sporcu katılıyor. 24 Ağustos - 10 Eylül 2016 tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de yapılacak olan antrenman kapına Erzincan'dan sporcu olarak Bayram Toplu, Erdal Korkmaz ve Esranur Akpınar katılıyor. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, A Milli takımı kampına katılan antrenör ve sporcu ile Yıldızlar antrenman kampına katılan 3 sporcumuza başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber