Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Eylül 2014 - 14:23 Yorum: 0

Erzin'deki sel

Hatay Valisi Topaca, sel felaketinin yaşandığı Erzin ilçesinde incelemede bulundu

Erzin'deki sel

HATAY (AA) - Vali Ercan Topaca, geçtiğimiz günlerde sel felaketinin yaşandığı Erzin ilçesindeki Ilıcalar mevkisinde incelemede bulundu.

Valilik internet sitesinde yar alan açıklamada, Vali Topaca'nın Erzin Kaymakamı Hasan Yaman ve Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürü Nevzat Aksu'dan yaşanan afetle ilgili brifing aldığı belirtildi.

Vali Topaca, kaymakamlıkta yaptığı toplantıda, dere yatağının korunması gereken bir yer olduğunu, kurum ayrımı yapmaksızın herkese bu konuda görev düştüğünü belirtti.

Bu konuda "Taşkın Kurulu" toplayacaklarını ifade eden Topaca, Hatay'daki 110 dereden taşkın riski olanların tek tek belirleneceğini ve gereken önlemlerin alınacağını bildirdi. Toplantının ardından sel felaketinin yaşandığı bölgede yetkililerden bilgi alan ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Topaca, burada iki yakınını kaybeden Ömer Başaran'a da başsağlığı diledi.

Vali Topaca'ya incelemeleri sırasında AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Bilal Bozdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ile ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber