Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Erzurum 1. Mobilya, Beyaz Eşya ve Ev Tekstili Fuarı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da, 1. Mobilya, Beyaz Eşya ve Ev Tekstili Fuarı açıldı.Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Galeria AVM'deki fuarın açılışında yeni fuar alanının yıl sonunda...

Erzurum 1. Mobilya, Beyaz Eşya ve Ev Tekstili Fuarı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da, 1. Mobilya, Beyaz Eşya ve Ev Tekstili Fuarı açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Galeria AVM'deki fuarın açılışında yeni fuar alanının yıl sonunda biteceğini belirtti.

Erzurumlu iş adamlarının üretime yönelmesi gerektiğini dile getiren Sekmen, "Kendinizi küçümsemeyin. Siz yapmazsanız ben yapacağım. Şu anda bakır işlemeye başladık. Bakır tepsi, semaver üretiyoruz. Seri üretime geçeceğiz. Eğer mobilya üretmezseniz onu da ürettireceğim. Bunu bizim yapmamız doğru değil" dedi.

Üretim yapılırsa belediye olarak yardımcı olacaklarını söyleyen Sekmen, maddi durumu iyi olmayan gençlere çeyiz yardımı yaparak mobilya üretimini de destekleyeceklerini ifade etti.

Sekmen, daha sonra fuarı gezdi.

27 firmanın ürün sergilediği fuar 5 gün açık kalacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber