Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Nisan 2020 - 09:13 Yorum: 0

Erzurum Bakkallar Manavlar Odası Başkanı Erdoğan’dan ‘Esnaf kiraları üç ay ertelensin’ talebi

Erzurum Bakkallar Manavlar, Esnaf Odası Başkanı Samet Erdoğan, Korona virüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı'nın daha önceki genelge doğrultusunda...

Erzurum Bakkallar Manavlar Odası Başkanı Erdoğan’dan ‘Esnaf kiraları üç ay ertelensin’ talebi

Erzurum Bakkallar Manavlar, Esnaf Odası Başkanı Samet Erdoğan, Korona virüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı'nın daha önceki genelge doğrultusunda son olarak belirlenen genelgede büyük marketlerin de küçük esnafın mağdur olmaması için yeniden açılış-kapanış saatlerinin belirlenmesini talep etti.

Başkan Erdoğan, esnafın kiralarının üç ay süreyle ertelenmesi talebinde bulunarak şunları söyledi;

"Öncelikle işletme ruhsatı market yazan esnafımızın da bağlı bulundukları İlçe belediyelere giderek ruhsatlarını Bakkal olarak değiştirmek için ise Belediye başkanlarımızdan bu konuda destek ve kolaylık istiyoruz. Küçük esnaf olarak 65 yaş üstü dükkanları kapalı bulunan bakkal esnafımızda mevcuttur. Bu konuda da ilçe belediyelerden gerekli maddi ve gıda desteğin sağlanmasını istiyoruz. Ayrıca, Oda Başkanlığı olarak Milletvekillerimizden talep ve isteğimiz bir an önce Büyükşehir ve ilçe belediyelere bağlı bakkal esnafımızın da kiralarının en az 3 aylık süre zarfında alınmamasını talep ediyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber