Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Aralık 2014 - 21:08 Yorum: 0

"Erzurum Genç Yazarlarını Arıyor" projesi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da öğrencileri edebiyata yönlendirmek amacıyla "Erzurum Genç Yazarlarını Arıyor" adlı yarışma düzenlenecek.İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir...

'Erzurum Genç Yazarlarını Arıyor' projesi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da öğrencileri edebiyata yönlendirmek amacıyla "Erzurum Genç Yazarlarını Arıyor" adlı yarışma düzenlenecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, deneme, öykü ve şiir yarışması düzenlenerek, dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Kent merkezi ve ilçelerde eğitim-öğretim gören lise öğrencilerinin katılacağı yarışmaya müracaatların, 2 Mart'ta sona ereceği, sonuçların ise 26 Nisan'da www.erzurum.bel.tr ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya sayfalarından kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim bursu da verileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber