Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Temmuz 2014 - 16:03 Yorum: 0

Erzurum'da 268 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da düzenlenen iki ayrı operasyonda 268 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık...

Erzurum'da 268 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da düzenlenen iki ayrı operasyonda 268 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla yapılan yol kontrollerinde durumundan şüphelenilen bir tır durduruldu.

Uygun alana çekilerek, tırın dorsesinde yapılan aramada değişik markalardaki 263 bin 500 paket kaçak sigaraya el konuldu.

Olayla ilgili şüpheli F.Y. hakkında adli işlem yapıldı.

Polis ekiplerince, yapılan çalışmalar kapsamında "dur" ikazına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucunda 4 kilometre sonra durdurulan araçta ise 4 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Şüpheli Ö.Ç. hakkında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan yasal işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber