Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2017 - 12:48 Yorum: 0

Erzurum’da 53. Kültür haftası düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan Kütüphane Haftası bu yıl 27 Mart 2017 ile 02 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

Erzurum’da 53. Kültür haftası düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan Kütüphane Haftası bu yıl 27 Mart 2017 ile 02 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. Kütüphaneler Haftası bu yıl " Yeni Enformasyon Teknolojileri ve Kütüphaneler" temasıyla kutlanacak.

Okuyucuya çağın gerektirdiği şekilde hizmet verme gayretinde olan kütüphanelerin tanıtımı ve bu sayede daha fazla okuyucuya ulaşmak amacıyla yapılan Kütüphane Haftasının bu yıl 53. sü düzenlenecek. Kutlamalar, 27 Mart 2017 pazartesi günü saat 10.00'da İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda yapılacak açılış töreniyle başlayacak.

Bu kapsamda;

"Atatürk Üniversitesi Bilgi Kulübünün Sunumu yapılacak.

İl Kültür Turizm Müdürlüğünce il genelinde yapılan şiir, resim ve kompozisyon dallarında eserleriyle dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Belkıs İbrahimhakkıoğlu ve Erdal Güzel yazarlarımız ile söyleşi yapılacak.

Yeni yayınlardan oluşan kitap sergisi ve yarışmalara katılan eserlerin sergisi yapılacak.

29 Mart 2017 Çarşamba günü 12.30 - 13.30 saatleri arasında Yakutiye Kent meydanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecek.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri 27 Mart ile 02 Nisan 2017 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber