Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Erzurum'da 86 kilogram eroin ele geçirildi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da bir otomobilde yapılan aramada, 85 kilo 639 gram eroin bulunduİl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ilıca...

Erzurum'da 86 kilogram eroin ele geçirildi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da bir otomobilde yapılan aramada, 85 kilo 639 gram eroin bulundu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ilıca kontrol noktasında içerisinde ​K.T. isimli şahsın bulunduğu araç durduruldu.

İncelemede, aracın taban kısmının orijinalinden yüksek olduğunun görülmesi üzerine, uyuşturucu madde olabileceği şüphesiyle dedektör köpek yardımıyla arama gerçekleştirildi.

Köpeğin, aracın taban bölümüne tepki vermesinin ardından, ön şoför mahallinin altından arkadaki yolcu koltuğunun olduğu bölüme doğru, aracın tabanına sacdan silikon ve vidalar yardımıyla bir bölüm yapıldığı belirlendi.

Söz konusu bölümde yapılan aramada 166 paket halinde 85 kilo 639 gram eroin bulundu.

Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber