Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2019 - 12:38 Yorum: 0

Erzurum’da asayiş uygulaması

Erzurum'da polis ekipleri tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla asayiş uygulaması yapıldı.

Erzurum’da asayiş uygulaması

Erzurum'da polis ekipleri tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada bir araca abartı egzoz nedeniyle bin 2 TL para cezası uygulandı.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafında özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde asayiş uygulaması yapıldı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Erzurum İl Merkezinde (Cumhuriyet İş Merkezi, Çaykara İş Merkezi ve çevresi, Mumcu Caddesi ve civarı, Erzincankapı ve civarı, Terminal Caddesi ve civarı, Yenişehir 2. Marketler ve civarı) 21.30-00.00 saatleri arasında Genel Asayiş ve Kamu düzeninin sağlanması ve özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde (umuma açık yerlerde, kahvehaneler, internet kafeler, kıraathaneler, alkollü mekanlar, alışveriş merkezleri, park ve bahçeler vb.) asayiş uygulaması adı altında bağlı ekiplerce uygulanma yapılmış; toplamda 849 şahıs, 21 işyeri ve 17 araç sorgulanmış, 1 araca abartı egzozdan 1002 TL para cezası ve 1 şahsa yoklama ve kaçağı/bakaya'dan işlem uygulanmıştır."

Erzurum’da asayiş uygulaması

Erzurum’da asayiş uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber