Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Erzurum'da "Kadının Dünyası" sergisi açıldı

ERZURUM (AA) - Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şubesi tarafından, "Kadının Dünyası" konulu resim sergisi açıldı.Erzurum'daki bir alışveriş merkezinin salonunda organize...

Erzurum'da 'Kadının Dünyası' sergisi açıldı

ERZURUM (AA) - Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şubesi tarafından, "Kadının Dünyası" konulu resim sergisi açıldı.

Erzurum'daki bir alışveriş merkezinin salonunda organize edilen serginin açılışını, şube başkanı İlhan Tohumcu ve şubenin kadın kolları komisyonu başkanı Meral Oltulu yaptı.

Oltulu, yaptığı açıklamada, İMO Erzurum Şubesi Kadın Kolları olarak, geçmişte ve günümüzde kadına her zaman değer verilmesi gerektiğini belirterek, toplumda yaşanan olumsuzlukların son bulmasını temenni etti.

Yaşam kaynağı olan kadınların değerlerinin bilinmesini isteyen Oltulu, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla sergi düzenlediklerini ifade etti.

Oltulu, kadınlara karanfil dağıttı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber