Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Aralık 2014 - 18:43 Yorum: 0

Erzurum'da kar yağışı

Kent merkezinde kar kalınlığı 7, Palandöken Kayak Merkezi'nde 30 ve Konaklı Kayak Merkezi'nde 31 santimetreye ulaştı

Erzurum'da kar yağışı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yolcu otobüsündeki 50 kişi, bir saat mahsur kaldı. Kar kalındığı kent merkezinde 7, Palandöken Kayak Merkezi'nde 30 santimetre olarak ölçüldü.

Merkez ve ilçelerde akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar, kenti beyaza bürüdü. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, trafiğin yoğun olduğu güzergahlar başta olmak üzere yollarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kent merkezinde kar kalınlığı 7, Palandöken Kayak Merkezi'nde 30 ve Konaklı Kayak Merkezi'nde 31 santimetreye ulaştı. 

Kar yağışı, tipi ve sisten dolayı çevre yollarında ulaşım zorlukla sağlanıyor. Erzurum- Çat karayolunun 40. kilometresinde Malatya-Erzurum seferini yapan yolcu otobüsündeki 50 kişi, olumsuz hava nedeniyle yaklaşık bir saat mahsur kaldı. Yolcu otobüsü, karayolları ekiplerinin tuzlama ve temizleme çalışmalarının ardından yoluna devam edebildi.

Kar yağışı sonrası meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle, trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının aralıklarla etkisini sürdüreceğini belirterek, vatandaşların buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmalarını istedi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber