Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 10:28 Yorum: 0

Erzurum'da karate eğitim semineri düzenlendi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da Karate Eğitim Semineri ve Kurtuluş Kupası Karate Müsabakaları yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) ile Türkiye Karate Federasyonu Erzurum...

Erzurum'da karate eğitim semineri düzenlendi

ERZURUM (AA) - Erzurum'da Karate Eğitim Semineri ve Kurtuluş Kupası Karate Müsabakaları yapıldı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) ile Türkiye Karate Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından Yakutiye Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe 500 sporcu katıldı. Sporcuların aynı anda gösteri yaptığı Karate Eğitim Semineri sonrası Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü anısına Kurtuluş Kupası Karate Müsabakaları gerçekleşti.

Daha sonra Türkiye Karate Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Karate Eğitim Seminerine katılan ve başarılı olan karatecilere, katılım belgeleri verildi.

Katılım belgelerini alan karatecilerin coşkusuna aileleri de ortak oldu.

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Atasever, GHSİM İdari İşler Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Türk-İş Bölge Temsilcisi Yusuf Gökçan, Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber