Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Kasım 2014 - 14:53 Yorum: 0

Erzurum'da karla mücadele çalışmaları

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına başladı.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun...

Erzurum'da karla mücadele çalışmaları

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve buzlanmaya yönelik tedbirlerin alındığını belirtti.

Çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan Keskin, şunları kaydetti:

"İlçeler dahil il genelinde 400 personel görev yapacak. Büyükşehirin kar timleri, 4 greyder, 3 bıçaklı tuz serpme aracı, 15 kamyon, 3 eder, 3 loder, 4 mini kepçeyle şehir merkezi ve merkez ilçelerde ana ve ara arterle, cadde ve sokakları baştan aşağı temizledi. Kar yağışı başlamadan önce 200 personeli tüm kavşaklarda, karla kapanması ve buzlanma ihtimali olan noktalarda araçlarımızda beklettik. Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü'nü birleştirerek bir havuz oluşturduk. O havuzla tüm görevlilerimizi karla mücadeleye sevk ettik. 25 bin kilometrekarelik şehirde bu yıl 20 ilçe, her nokta ve 20 şantiyede görev yapacağız. Bu sene tüm araçlarımıza GPRS takarak iş makinelerinin bulunduğu noktaları merkezden koordineli bir şekilde takip edeceğiz."

Bu yıl ilk defa 7-24 Karla Mücadele Programı başlattıklarını belirten Keskin, "Program sayesinde kapanan yollar zaman mefhumu gözetmeksizin anında açılacak. Özellikle vatandaşlarımızın karla mücadele konusunda bizim göremediğimiz veya atladığımız noktaları 444 16 25 numaralı çağrı merkezimize ve beyaz masaya bildirmelerini rica ediyoruz. İnşallah bu kış  programlı bir şekilde problem olmadan, vatandaşları sıkıntıya düşürmeden, şehrin  ambiyansını bozmadan bir karla mücadeleyi planlıyoruz" ifadeyerine yer verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber