Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Ekim 2014 - 17:08 Yorum: 0

Erzurum'da kayak merkezleri kışa hazır

Palandöken ve Konaklı kayak merkezleri 2014-2015 kış sezonu için hazırlandı

Erzurum'da kayak merkezleri kışa hazır

ERZURUM (AA) - Erzurum'da Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri 2014-2015 kış sezonu için hazırlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekteyken, 4 Ocak 2013'te özelleştirme kapsam ve programına alınan ve 20 Aralık 2013'te Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı ile tüm haklarıyla tta Gayrimenkul A.Ş Genel Müdürlüğü'ne devri sağlanan Palandöken ve Konaklı kayak merkezleri tesislerinin iyileştirilmesi için önemli adımlar atıldığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon öncelikli olarak uluslararası alanda tecrübeli iş ortakları marifetiyle tesislerin durum tespiti yapıldığı, liftler, kar yapım sistemleri, kar ezme araçları ve pistler için sezona yönelik acil önlemler alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Saha operasyonlarında çalışan personel için kayak dersleri, teknik eğitimler ve sınavlar düzenlenmiş, yüksek yerlerde gerçekleştirilen işlerde çalışan personele gerekli güvenlik eğitimleri verilmiştir. Pistlere yönelik olarak suni kar yapım sistemlerinde yapılan incelemeler sonrasında Konaklı kar yapım sistemi faaliyete geçirilmiş, Palandöken'deki sistemin çalışabilmesi için giderilmesi gereken eksiklikler belirlenmiştir. Pistlerdeki karın ezilmesi için gerekli olan kar ezme makineleri tamir edilerek, geçtiğimiz sezon kullanılması sağlanmıştır. Söz konusu araçların operatörlerine eğitimler verilmiş ve gerekli kılavuz ve prosedürler hazırlanmıştır. Pistlerin güvenliği için tehlike arz eden unsurlar kaldırılarak, gerekli güvenlik materyallerinin kurulumu gerçekleştirilmiştir."

Açıklamada, planlanan pazarlama stratejisi doğrultusunda GrandErzurum markası ve logosunun belirlendiği, satış el kitabı, tanıtım materyalleri, görsel simülasyonlar hazırlandığı, 360 derece fotoğraf çekimlerinin tamamlandığı, anketler yoluyla müşteri geri bildirimlerinin analiz edildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber