Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Erzurum’da Korkutan Yangın

Erzurum'un Oltu ilçesinde bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Erzurum’da Korkutan Yangın

Erzurum'un Oltu ilçesinde bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangında 3 ev, 3 ahır, 2 samanlık ve 1 ekmek fırını küle dönerken, 10 kovan arı telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, 01.00 sıralarında Obayayla Mahallesi'nde dört çocuğuyla yaşayan Nurgül Yıldırım'a ait evde elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin üç ayrı ekip ile müdahale ettiği yangın sabah saatlerinde kontrol altına alınabilirken, yangında 3 ev, 3 ahır, 2 samanlık ve bir ekmek fırını kül oldu.

İtfaiye ekipleri, yollarının dar olması nedeniyle olay yerine gitmekte güçlük çekerken, ekiplere Orman İşletmesine ait arazözler de destek verdi. Yangını söndürme çalışmalarını çaresizlik içerisinde gözyaşları ile izleyen Nurgül Yıldırım yetkililerden yardım istedi.

Yangında 10 kovan arı da telef olurken, evlerdeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber