Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 15:28 Yorum: 0

Erzurum'da "ruhsat iptali" protestosu

Kentte ruhsatlandırma problemi olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurulan bir inşaat şirketinden ev alan vatandaşlar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yetkililerle görüşüp şehir merkezindeki bazı caddeleri trafiğe kapattı

Erzurum'da 'ruhsat iptali' protestosu

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsatlandırma problemi olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurulan inşaat şirketinden ev alan vatandaşlar, şehrin bazı caddelerini trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Büyükşehir Belediyesine gelen grup, bir süre Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu ile görüştükten sonra Erzurum Valiliği'ne yürüdü.

Vali Ahmet Altıparmak'ın makam aracını durduran grup, Altıparmak ile bir süre görüştü.

Daha sonra Paşalar Caddesi'nden Havuzbaşı'na gelen grup, ellerinde dövizlerle slogan atarak Cumhuriyet Caddesi'ni tek yönlü trafiğe kapattı.

AK Parti İl Başkanlığı'na yürümek isteyen guruba polis izin vermedi.

Burada tekrar yolu ulaşıma kapatan grup, inşaat şirketi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından mağdur edildiklerini öne sürerek, "Bizim çaremiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekillerimiz nerede. Madem yasal olmayan bir durum vardı neden müsaade edildi" dedi. 

Grup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra olaysız dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber