Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Erzurum'da SODES Bilgilendirme Toplantısı

ERZURUM (AA) - Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından, "2015 SODES Uygulamaları Usul ve Esasları" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Proje merkezinin, Pasinler Kültür...

Erzurum'da SODES Bilgilendirme Toplantısı

ERZURUM (AA) - Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından, "2015 SODES Uygulamaları Usul ve Esasları" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Proje merkezinin, Pasinler Kültür Sitesinde gerçekleştirdiği toplantıya, Pasinler, Köprüköy ve Horasan ilçelerinden katılım sağlandı. 

Valilik Proje Koordinatörü İlhami Atasever de beşeri sermayenin geliştirilmesi ve toplumsal bütünleşmenin sağlanmasını amaçlayan SODES 2015 yılı uygulamalarının başladığını, programının başvuru sürecinin 13 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında yapılacağını belirtti. 

Atasever, Proje tekliflerinin, SODES Bilgi Sistemi aracılığıyla, 13 Mart - 15 Nisan 2015 tarihlerinde başvuru sahipleri tarafından valiliklere, 15 Mayıs 2015 tarihine kadar ise Valilik Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirmeden sonra valilikler tarafından bakanlığa gönderileceğini anımsattı.

SODES kapsamında, sosyal içerme projeleri, istihdam projeleri, kültür, sanat ve spor projelerinin desteklendiğini ifade eden Atasever, "SODES kapsamında sunulacak projelerin süresi en fazla 12 ay aydır. SODES destek tutarının bütçe büyüklüğünün alt sınırı 100 bin, üst sınırı ise 500 bin liradır" ifadesini kullandı.

Toplantıya, Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Horasan Kaymakamı Doğan Dinç, Köprüköy Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçelerin kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber