Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Ekim 2015 - 16:51 Yorum: 0

Erzurum'da terör operasyonunda 2 asker şehit oldu

Şenkaya ilçesi kırsalında jandarma ekiplerince yürütülen operasyonda çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.

Erzurum'da terör operasyonunda 2 asker şehit oldu

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.
 
Erzurum Valiliğinden alınan bilgiye göre, jandarma birliklerince bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda Erzurum Şenkaya ile Ardahan'ın Göle ilçesi sınırı arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında bir grup teröristle çatışma çıktı.
 
Açılan ilk ateşte 2 asker şehit oldu.
 
Bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmanın sürdüğü ve bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat personelinin sevk edildiği öğrenildi.
 
Öte yandan, çatışmada şehit olan 2 askerin Erzurum Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenecek törenle memleketlerine uğurlanacağı bildirildi.
 
Şehit uzman erbaş Akgöbek'in baba evinde yas var
 
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada şehit olan uzman erbaş Doğan Akgöbek'in Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki baba evinde yas var.
 
Yetkililerce Yeşilköy Mahallesi'nde oturan baba Bayram ve anne Zeliha Akgöbek'e şehit haberinin verilmesinin ardından eve Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.
 
Bekar olan Doğan Akgöbek'in, 8 aylık uzman erbaş olduğu ve en son Kurban Bayramı'nda ailesini ziyarete geldiği öğrenildi.
 
Bu arada Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Tolunay Başer şehidin ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.
 
Dörtyol Belediyesi tarafından da ilçenin birçok yerine Türk bayrakları asıldı.
 
Şehit Akgöbek'in, yarın düzenlenecek törenin ardından Kumyığını Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
 

Haber Kaynağı: TRT
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber