Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Aralık 2014 - 17:53 Yorum: 0

Erzurum'da toplu ulaşım konforu artıyor

ERZURUM (AA) - Erzurum'da mevsim şartları sebebiyle soğuk havalarda yolcuların ısınmasını temin etmek, sıcak havalarda da serinlik sağlamak için klimalı duraklarla toplu ulaşım konforunun...

Erzurum'da toplu ulaşım konforu artıyor

ERZURUM (AA) - Erzurum'da mevsim şartları sebebiyle soğuk havalarda yolcuların ısınmasını temin etmek, sıcak havalarda da serinlik sağlamak için klimalı duraklarla toplu ulaşım konforunun artırılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kış mevsiminde ısıtma, yazın serinletme özelliği olan duraklar, Yıldızkent TOKİ, Erzurum Teknik Üniversitesi ve Hilalkent'te hizmete alındı.

Otobüs takip sistemine de sahip olan duraklarda toplu ulaşım aracını bekleyen yolcuların, otobüsün ne kadar sürede geleceğini görebilecekleri ve durakta elektrik prizlerinin de yer aldığı kaydedildi.

Açıklamada, kapalı otobüs duraklarının 2015 yılında 15 adet daha ilave edilerek yaygınlaştırılmasının hedeflendiği, havaalanına servis yapan otobüslerin hareket noktasına da kapalı bekleme istasyonu kurulduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber