Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ağustos 2014 - 23:43 Yorum: 0

Erzurum'da trafik kazası: 4 yaralı

Yakutiye ilçesinde kamyonetin, sürücünün telefonla görüşme yapmak için yolun sağına park ettiği otomobile çarpması sonucu, iki araç da şarampole devrildi

Erzurum'da trafik kazası: 4 yaralı

ERZURUM (AA) - Yakutiye ilçesinde kamyonetin, otomobile çarparak şarampole devrilmesi sonucu 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Tortum'dan Erzurum'a gelen 25 LL 716 plakalı otomobilin sürücüsü Orhan Kırmızıgül (36) Yakutiye-Erzurum karayolu Güzelova mevkisinde, telefonla görüşme yapmak için yolun kenarına park etti.

Bu sırada Tortum istikametine giden Mithat Çelik (47) yönetimindeki 25 AA 444 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, park halindeki otomobile çarptı.

İki aracın da şarampole devrilmesi sonucu sürücüler Kırmızıgül ve Çelik ile otomobilde bulunan Muhammet Kırmızıgül (5) ve kamyonette kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın yaralandı.

Yaralılar, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber