Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Kentte 3 operasyonda 128 kilo 942 gram ot esrar ve 9 kilo 480 toz esrar ile bir kilo 275 gram metamfetamin bulundu

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

ERZURUM (AA) - Erzurum'da gerçekleştirilen üç operasyonda 138 kilo 422 gram esrar ile bir kilo 275 gram sentetik uyuşturucu metamfetamin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ilıca semtinde uygulama yapıldı.

Uygulamada, içerisinde Y.G'nin bulunduğu aracın tabanının normalinden yüksek olduğu tespit edildi. Aracın tabanına metal sacdan, silikon ve vida yardımıyla özel bölüm yapıldığı belirlendi.

Dedektör köpek yardımıyla gerçekleştirilen aramada, aracın tavanındaki özel bölümde de 59 paket içerisinde poşetlere sarılmış 125 kilo 142 gram ot esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Y.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis ekiplerince aynı uygulama noktasında içerisinde Ş.G'nin bulunduğu araç durdurularak, kontrol edildi. Dedektör köpeğin yardımıyla yapılan incelemede, koltukların önünde çocuk yatağı içerisinde valize saklanmış 3 kilo 800 gram ot ile 9 kilo 480 gram toz esrar bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Ilaca kontrol noktasında da içerisinde A.T'nin bulunduğu araçtaki aramada, ayakkabı kutusu içerisine gizlenmiş 5 paket halinde bir kilo 275 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber