Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 10:03 Yorum: 0

Erzurum’da Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yaşlıların yaşam kalitesinin yükseltilmesi konusunda seminer...

Erzurum’da Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yaşlıların yaşam kalitesinin yükseltilmesi konusunda seminer düzenlendi.

ASP İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Eyüp Yeniyıldız, kurum çalışanları ve özel bakım ve rehabilitasyon merkezinde kalan yaşlılar katıldı.

Seminer Palandöken ilçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Uzman Doktor Mikail Özdemir, Hemşireler Neriman Şentürk ve Filiz Ekşin tarafından düzenlendi.

Özdemir, yaşlılarda görülen pek çok hastalığın ilerleyen yaşla birlikte arttığına dikkat çekerek, "Yaşlılıkta daha iyi ve kaliteli bir yaşam için bu sağlık sorunlarından korunmak gereklidir. Korunmak için başlıca üç ilke; sağlıklı beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve sigara ve benzeri sağlığa zarar veren davranışlardan uzak kalmaktır" dedi.

Seminerin ardından yaşlı vatandaşlar sağlık taramasından geçirilerek, şeker ve tansiyon ölçümü yapıldı.

Erzurum’da Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri

Erzurum’da Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber