Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Erzurum'da YGS tedbirleri

ERZURUM (AA) - Erzurum Valiliği pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için bazı tedbirler aldı.Vali Ahmet Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum'da...

Erzurum'da YGS tedbirleri

ERZURUM (AA) - Erzurum Valiliği pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için bazı tedbirler aldı.

Vali Ahmet Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum'da 90 ayrı binada yapılacak YGS için 270 yöneticinin görev alacağını belirtti.

Sınava 52'si engelli olmak üzere yaklaşık 23 bin öğrencinin katılacağını ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"YGS'nin huzurlu, güvenli bir ortamda yapılması ve gençlerimizin hedefledikleri sonuçları almalarına esas olmak üzere, sınav merkezleri çevrelerinde klakson çalınması, ambulans ve polis araçlarının acil durumlar haricinde, siren çalmaları, bina hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri, pazar kurulması ve buna benzer her türlü çalışma yapılması, yasaklanmıştır. Bu kuralları ihlal edenlere cezai işlem yapılacaktır."

Altıparmak, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber