Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Erzurum'daki trafik kazası

Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Çat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Akansu'nun taziyesine katıldı

Erzurum'daki trafik kazası

BİNGÖL (AA) -  Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Çat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Murat Akansu'nun taziyesine katıldı

Yılmaz, beraberindeki partisinin, Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ile birlikte Akansu'nun taziyesine katılmak için Karlıova ilçesine geldi.

Yılmaz, beraberindekilerle Akansu'nun mezarına giderek burada dua etti. Mezarlıkta bir konuşma yapan Hüda Par Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Akansu'ya Allah'tan rahmet dileyerek, şöyle dedi:

"Hepimizin geleceği yer burasıdır. Dolayısıyla madem ki bu ömür fani ve geçicidir ve hepimizin geleceği son yere burasıdır. Bizler de ona göre tefekkür etmeli, ona göre düşünmeli ve halkımızı bu fitne ile keşmekeş ortamdan kurtarmak için daha fazla çalışmalıyız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber