Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Erzurum'daki "yağma" iddiası

Palandöken ilçesinde, zorla yemeklerini yedikleri çocuklardan 25 lira aldıkları iddiasıyla yargılanan 2 çocuk, 1 yıl 15'er gün hapis cezasına çarptırıldı

Erzurum'daki 'yağma' iddiası

ERZURUM (AA) - Erzurum'un merkez Palandöken ilçesinde, zorla yemeklerini yedikleri çocukların 25 liralarını aldıkları iddiasıyla yargılanan 2 çocuğa, 1 yıl 15'er gün hapis cezası verildi.

Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada, tutuksuz yargılanan 14 yaşındaki sanıklar Z.Ö. ve A.G ile mağdur çocuklar B.R.K, F.M.A. ve B.K.K. hazır bulundu. 

Duruşmada söz alan sanıklardan Z.Ö, olay günü aç olduklarını ve karınlarını doyurmak için çocuklardan para aldıklarını belirterek, "Çok pişmanım. Bu kişilerden 20 lirayı A.G, 5 lirayı da ben aldım" dedi.

 Sanık A.G. ise olay sırasında herhangi bir darp durumunun söz konusu olmadığını bildirerek, "Pişmanım, okumak istiyorum. Keşke bu olay hiç olmasaydı. Olay günü alışveriş merkezinde arkadaşlarla geziyorduk. Karnımız açtı. Bu nedenle durdurduk ve aldığımız parayla yemek yedik" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti de cumhuriyet savcısının esas hakkındaki mütalaası sonrası sanıklara 1 yıl 15'er gün hapis cezası vererek, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber