Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Şubat 2020 - 11:13 Yorum: 0

Erzurumspor’da şampiyonluk primi etkisini gösterdi

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren BB Erzurumspor, hafta başında açıklanan şampiyonluk primi müjdesiyle sezonun en kritik maçında Bursaspor'u...

Erzurumspor’da şampiyonluk primi etkisini gösterdi

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren BB Erzurumspor, hafta başında açıklanan şampiyonluk primi müjdesiyle sezonun en kritik maçında Bursaspor'u 2-1 ile geçti.

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile berabere kalarak Süper Lig yarışında yara alan BB Erzurumspor'da, takımın forma göğüs sponsoru Eminevim tarafından açıklanan şampiyonluk primi takımı ateşledi. 300 Bin TL şampiyonluk priminin açıklanmasının ardından futbolcuların motivasyonu artarken mavi-beyazlılar, şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden Bursaspor'u bu hafta sahasında 2-1 mağlup etti.

Bu galibiyet ile BB Erzurumspor TFF 1. Lig'de 2. sıradaki yerini korurken, Bursaspor ile puan farkını 3'e çıkardı ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber