Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Eş Başkanlar Mutlu Ve Türk, Muhtarlarla İftar Sofrasında Buluştu

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sınırları içindeki mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdi.

Eş Başkanlar Mutlu Ve Türk, Muhtarlarla İftar Sofrasında Buluştu

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sınırları içindeki mahalle muhtarlarına iftar yemeği verdi. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, iftarda muhtarlara ev sahipliği yaptılar.

Akdeniz Belediyesi tarafından şehir merkezinde bulunan bir restoranda organize edilen iftar yemeğine, mahalle muhtarları yoğun katılım gösterdi. Konukları tek tek karşılayan Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, iftara katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür ettiler. Ezan öncesi muhtarlara hitap eden Eş Başkan Türk, "Mübarek Ramazan nedeniyle sizlerle bir araya geldik. Mahalle halk toplantılarında da bir araya geliyoruz ve bu toplantılarımız devam edecek. Her türlü talep, öneri, şikayet ve eleştirinizi dinlemeye hazırız. Hizmet birimlerinden arkadaşlarımız da burada ve notlarını alacaklar" dedi.

Belediyenin içinde bulunduğu mali sıkıntılara da değinen Türk, sürekli müfettiş denetimi altında olduklarını belirterek, "Mülkiye müfettişleri ile yoğun bir mesai harcıyoruz. Zira Mülkiye Başmüfettişi kısa bir süre önce belediyemizden, bizlere "teşekkür ederek" ayrıldı. Fakat sanırız bayramdan sonra belediyemize başka bir ekip gelecek. Bunun müjdesini de verdiler. Bu nedenle sizlerle iletişimimizde kısa bir kesinti oldu. Fakat bunu telafi edeceğiz. Ülkemizde çatışma ve can kayıplarının sona ermesi tek temennimizdir. Dileğimiz, Ramazan ayı ve bayramının buna vesile olmasıdır" diye konuştu.

Eş Başkan Yüksel Mutlu ise iftar yemeğinin ardından bir konuşma yaptı. Amaçlarının, halkı ve muhtarları memnun etmek olduğunu vurgulayan Mutlu, "El ele vererek Akdeniz'de yapılması gerekenleri olanaklarımız ölçüsünde yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen ne görev ve sorumluluk varsa yerine getirmeye devam edeceğiz. Kapılarımız sizlere daima açıktır. Eş başkan yardımcılarımız da her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye, sizleri dinlemeye devam edecekler. Umuyoruz ve diliyoruz ki, bu anlamlı günler ülkemizde barışa, kardeşliğe, eşitliğe, adalete umut ve çare olsun. Allah hepinizin orucunu kabul etsin" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinin ardından dualar okunduğu programda, Mutlu ve Türk, muhtarlarla bir süre sohbet etti.

Eş Başkanlar Mutlu Ve Türk, Muhtarlarla İftar Sofrasında Buluştu

Eş Başkanlar Mutlu Ve Türk, Muhtarlarla İftar Sofrasında Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber