Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:14 Yorum: 0

ESAB’dan Şoförler Odasına ziyaret

Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı ile yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı...

ESAB’dan Şoförler Odasına ziyaret

Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı ile yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Er'i makamında ziyaret ederek, sağladığı destekler için plaket ve teşekkür belgesi sundu.

Ziyaret hakkında bilgiler veren ESAB Başkanı Ahmet Urfalı, dernek olarak Türk milli kültürünün bir parçası olan Eskişehir-Emirdağ değerlerini tanıtmaya gayret ettiklerini söyledi. Urfalı, "Sanat eserleri, yerelden genele doğru genişleyerek milli bir kimlik kazanır. Yeni projelerimizle, önümüzdeki günlerde Eskişehir- Emirdağ'da kamuoyunun önüne çıkacağız. Oda Başkanı Suat Er'e, derneğimize verdiği destek ve katkı sağladığı için teşekkür ederiz. Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Er, Eskişehir'de düzenlediğimiz sosyal kültürel etkinliklerimizde katkı ve destekler vererek ESAB Derneğimize yardımcı oldu. ESAB Derneği olarak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Er'e, katkı, destek ve yardımları için teşekkür ettik. Plaket ve Teşekkür Belgesi sunduk" dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Er ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "ESAB'ın Eskişehir'de düzenlediği sosyal, kültürel etkinlikleri, çok yakından takip etmekteyim. Eskişehir ve Emirdağ kültürünü kalıcı etkinliklerle Eskişehir'de ve Emirdağ'da tanıtıyorsunuz. Biz oda olarak, Eskişehir'de sanatın ve sanatçının yanındayız. Sizlere yaptığınız ve yapacağınız etkinlikler için şükranlarımızı arz ediyorum. Odamızın 5 bin üyesi bulunmaktadır. Oda Başkanlığını 26 yıldır sürdürmekteyim. Eskişehir'de 36 tane oda faaliyet ve çalışmalarını sürdürmektedir. Eskişehir'de oda olarak başarılı şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

ESAB’dan Şoförler Odasına ziyaret

ESAB’dan Şoförler Odasına ziyaret

ESAB’dan Şoförler Odasına ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber