Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 12:43 Yorum: 0

Esabder Ailesi 9. Kez İftarda Bir Araya Geldi

Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER), her Ramazan ayında yaptığı iftar buluşmasının bu sene 9'uncusu...

Esabder Ailesi 9. Kez İftarda Bir Araya Geldi

Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER), her Ramazan ayında yaptığı iftar buluşmasının bu sene 9'uncusu gerçekleştirdi.

Amatör balıkçılığı teşvik ederek, yanlış avlanmaların da önüne geçmeye çalışan ESABDER üyeleri, çeşitli etkinliklerle bir araya geliyor. Her sene düzenleyerek geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği buluşmasını bu sene 9'uncusunu yapan dernek üyeleri, oruçlarını hep birlikte açtılar. İftar organizasyonuna Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay'ın da katıldığını söyleyen ESABDER Başkanı Osman Demirtaş, "Eskişehir'in nezih ve Porsuk çayı manzaralı bir otelinde iftarımızı yaptık. İftardan önce, aramızda bulunan Vali Yardımcımız Ömer Faruk Günay beye teşekkürlerimizi sunduk. Sonrasında bizlerin huzur ve güven içerisinde iftarımızı yapmamızı sağlayan, hiç korkmadan canlarını feda eden şehitlerimize dualar ettik. Ardından davetimize icabet eden tüm arkadaşlarımızın hanımlarına ve kız çocuklarına Peygamber Efendimiz'in de çok sevdiği güller takdim edildi. Oruçlarımızı açtık ardından da hatıra fotoğrafı çektirdik. ESABDER her yönü ile gerçek bir dernek olarak işlemeye devam ederek, devamlı büyüyecektir" dedi.

Esabder Ailesi 9. Kez İftarda Bir Araya Geldi

Esabder Ailesi 9. Kez İftarda Bir Araya Geldi

Esabder Ailesi 9. Kez İftarda Bir Araya Geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber