Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Eşbaşkan Bakırhan'dan "Göçe Karşı Tutum" sunumu

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan'ın, 28. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde (YBYK) "Göçe Karşı Tutum" konulu bir sunum yaptığı bildirildi.Belediyeden...

Eşbaşkan Bakırhan'dan 'Göçe Karşı Tutum' sunumu

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan'ın, 28. Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde (YBYK) "Göçe Karşı Tutum" konulu bir sunum yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Eşbaşkan Bakırhan'ın Fransa’nın Strasbourg kentinde gerçekleştirilen kongrenin "Göç Akımına Karşı Yerel ve Bölgesel (seçilmiş) Makamların Tutumu" başlıklı oturumda bir konuşma yaptığı belirtildi.

Bakırhan'ın yaptığı sunumda, Irak ve Suriye'deki iç savaşa dikkat çekerek, yaşanan göç olaylarına değindiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye Eş Başkanımız Tuncer Bakırhan, yaptığı sunumda, Ortadoğu ve Mezopotamya gibi kadim bir coğrafyanın, özellikle son yüz yılda yaşanan emperyal müdahaleler ve ulus devletçi politikalardan kaynaklı bir kaos ve istikrarsızlık alanı olduğuna dikkat çekti."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber