Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Haziran 2018 - 14:48 Yorum: 0

ESDER’den baklavalı kutlama

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakının kazanmasının artından, esnaflara...

ESDER’den baklavalı kutlama

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakının kazanmasının artından, esnaflara baklava ikram etti.

ESDER Kayseri Şube Başkanı Erçalık, "Ülkemizin dönüm noktası olan 24 Haziran seçimlerinde milletimiz Cumhur ittifakını destekledi. Seçimde büyük bir demokrasi örneği gösterilerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir farkla Başkan seçildi. İnanıyorum ki yeni dönem Türkiye'nin her alanda gelişmesini ve ilerlemesini sağlayacaktır" ifadesinde bulundu.

Erçalık, "Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da bu yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber