Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Haziran 2022 - 16:43 Yorum: 0

Esenler Belediyesi Metaverse’te

Teknolojinin son imkanlarını kullanarak vatandaşlara en kaliteli hizmet veren Esenler Belediyesi, metaverse dünyasına hızlı bir giriş yapıyor.

Esenler Belediyesi Metaverse’te

Teknolojinin son imkanlarını kullanarak vatandaşlara en kaliteli hizmet veren Esenler Belediyesi, metaverse dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Kültür-sanat etkinliklerinden halk günlerine, basın toplantılarından tapu işlemlerine kadar pek çok hizmet, metaverse dünyasında Esenlerlileri bekliyor.

Öncü ve yenilikçi çalışmalarıyla her dönem adından söz ettiren Esenler Belediyesi, metaverse dünyasının son yeniliklerini vatandaşın ayağına getiriyor. Aylarca süren altyapı çalışmalarının sonuna gelen Esenler Belediyesi, başta kültür-sanat etkinlikleri olmak üzere basın toplantıları ve halk günü gibi etkinlikleri de metaverse'e taşıyacak. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun talimatlarıyla metaverse dünyasına adım atan Esenler, sanal âlemde de en başarılı ilçe olma misyonunu devam ettirecek.

Esenlerli vatandaşların belediyeye gelmeden sorunlarını oturduğu yerden çözebilmesine imkan tanıyan bu sistemde dijital avatarlar, soruları tek tek cevaplayacak. Belediyenin ilgili biriminden yetkili bir kimse gibi vatandaşlara yardımcı olacak dijital avatarlar sayesinde vergi, tapu ve tüm ödemeler rahatlıkla yapılabilecek. Böylelikle Esenlerliler, belediye binasında sorunlarını anında çözme fırsatı yakalayacak. Ayrıca Esenler halkı, metaverse dünyasında 15 Temmuz Millet Bahçesi'ni dilediği gibi gezip sevdikleriyle sohbet edebilecek.

Belediyeye ait pek çok işlemin yanı sıra kültür-sanat etkinlikleri de metaverse dünyasında sanatseverlerle buluşacak. Esenler'i kültür-sanatın başkenti yapan konserler, paneller ve pek çok eğitim programı, sanal âlemde de hız kesmeden devam edecek. Esenler'de salonlardan sokaklara taşan etkinlikler, mataverse'de de meraklılarına keyif dolu anlar yaşatacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber