Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:21 30 yıl 7,5 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı16:21 Karısını ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi16:19 Rafting eğitim kamplarına Samsun ev sahipliği yapıyor16:19 "Genç Şefler ile Ankara’nın Coğrafi İşaretli Lezzetlerinin İzinde" etkinliğ...16:19 ’Konuş, sen nerelisin’ diyen DEM Partili Salğucak’a soruşturma16:18 Anagold’tan başsağlığı açıklaması16:17 Yunus Emre’nin kabri başında eller ‘yağmur’ diye duaya açıldı16:16 Erzincan’da girişimci kadınları güçlendiren eğitimler başladı16:14 Nesli tükenmekte olan toy kuşlarına yönelik envanter ve izleme çalışması16:14 Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı16:13 Başkan Köksal 72 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına kat...16:12 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’dan başlayacak16:12 İnebolu’da çiftçilere 107 bin sebze fidesi dağıtıldı16:12 Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı16:11 Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: Kendi aracı kaldırıma çarptı, 2 araç...16:10 BUTEKOM tarafından yürütülen BUTEXCOMP projesi tamamlandı16:09 Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemdeki meclisi toplandı16:08 Belediye başkanı devralınan borçları belediye binası duvarına astırdı16:07 İran’ın Paris Büyükelçiliği önünde kendini havaya uçurma tehdidinde bulunan...16:06 Fatih’te yine firari maymun ‘Momo’ görenleri şaşkına çevirdi: Binalara tırm...
Yerel 21 Eylül 2020 - 19:28 Yorum: 0

Esenler’de uzaktan eğitim için tablet kampanyası

Esenler Belediyesi, korona virüs salgınında dijital uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletsiz kalmaması için kampanya başlattı.

Esenler’de uzaktan eğitim için tablet kampanyası

Esenler Belediyesi, korona virüs salgınında dijital uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletsiz kalmaması için kampanya başlattı.

Korona virüs salgını ile birlikte ön plana çıkan dijital uzaktan eğitime katkı sunmak için harekete geçen Esenler Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası başlattı. "Esenler'de tabletsiz öğrenci kalmasın. Bir tablet de senden" sloganıyla başlatılan kampanyada ilk etapta en az 10 bin öğrenciye tablet hediye edilecek.

Tabletler İyilik Merkezine teslim ediliyor

Ekim ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında öğrencilere tablet hediye etmek isteyen vatandaşlar, aynî olarak yani aldıkları tabletleri bizzat teslim edebilecekler. Çocukların eğitimine destek olmak isteyen hayırseverler, EBA platformuna girilebilen tabletleri, Üçyüzlü'de bulunan İyilik Merkezi içindeki Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne tutanak karşılığı bırakabilir ve eğitime katkıda bulunabilirler.

Tablet dağıtım şartları

Detaylı bilgi almak ve tablet talebinde bulunmak isteyenler, ESTİM Çağrı Merkezi'nin 444 00 73 numaralı telefonunu arayabilirler. Tablet talebinde bulunan ihtiyaç sahipleri için ise bazı şartlar yer alıyor.

Tablet başvuru ve dağıtım şartları şöyle:

- Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 ESTİM Çağrı Merkezi numaramızdan kayıt yaptırmak.

- Esenler Kaymakamlığı tarafından onaylanmış, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün EBA platformuna giremediğini tespit ettiği öğrencilerden olmak.

- Sosyal Yardım Yönetmeliği şartlarına uymak.

- İlkokul, ortaokul veya lise öğrencisi olmak.

- Esenler'de ikamet ediyor veya Esenler'de bir okulda okuyor olmak.

- Dağıtımda öncelik sırası 8. ve 12. sınıf öğrencilerinde olacaktır.

- Birden fazla öğrencinin olduğu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir.

- Talebin fazla olması durumunda bir önceki eğitim yılının başarı durumu dikkate alınacaktır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber