Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Kasım 2016 - 10:13 Yorum: 0

Esenler’deki göçüğün bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

Esenler'de sabaha karşı meydana gelen göçüğün bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı.

Esenler’deki göçüğün bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

Esenler'de sabaha karşı meydana gelen göçüğün bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ederken, vatandaşlar ise evlerine girmeyi bekliyor.

Esenler Kemer Mahallesi 905 Sokak'ta sabaha karşı 02.00 sıralarında göçük meydana gelmişti. İddiaya göre, bir inşaatın istinat duvarının çökmesi nedeniyle meydana gelen göçük sebebiyle kendilerini dışarı atan mahalle sakinleri bekleyişini sürdürürken, olayın bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı.

"Hepimiz sokağa döküldük"

Sabahın ilk ışıklarına kadar sokakta kalan mahalle sakini Ayşe Kara, "Gece yarısı sesle kalktık. Hepimiz sokağa döküldük. Burada yol çöktü daha sonra İSKİ'ye ait kanalizasyon çöktü su patladı. Daha önce üst sokak oldu, bu sefer de yan sokakta oldu. Evimize giremiyoruz" derken, bir başka vatandaş ise, "Biz sabaha kadar buradaydık bize yazık değil mi" diye konuştu.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber