Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 11 Temmuz 2014 - 15:20 Yorum: 0

Esenlik aile ruhunu çok güzel oluşturdu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel iftarı bu yılda renkli geçti.

Esenlik aile ruhunu çok güzel oluşturdu

MALATYA - Her yıl geleneksel olarak düzenlenen personel iftarı bu yılda renkli geçti.

Dede Korkut Restaurant’ta düzenlenen programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Orhan, Erhan Soylu, Kadir Çelik, Mesut Bozkurt, Ahmet Faik Yıldız, Esenlik birim müdürleri ve şefleri ile idari kısım çalışanları katıldı.

‘Esenlik aile ruhunu çok güzel oluşturdu’

Ramazan ayında yardımlaşma, dayanışma ve bereketin bol olduğunu dile getiren, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır; ‘Ramazan ayında diğer ibadetlerimizin dışında fakir ve fukaranın gözetilmesini de önemsemeliyiz. Esenlik aile ruhunu oluşturabildi. Şu ana kadar elde edilen başarının en büyük etkeni bu birlikteliktir.  Bu birlikteliği muhafaza etmek, şirket çıkarlarını korumak çok önemlidir. Bu şirketi sıradan bir şirket olarak göremeyiz, burası kamunun ve Malatya’nın hakkı. Esenlik faaliyet yaptığı her alana kalite getirmektedir. Kuruluşunda gıda ile başladı ama şu anda bir çok alanda faaliyetlerini yine başarılı bir şekilde yürütmektedir. Amacımız belediyemizin iştiraki olan firmamızı Malatya’ya daha iyi hizmet eden bir konuma getirebilmektir. Son yıllardaki açılım ve atılımlarından dolayı şirketimiz yöneticileri ve çalışanlarını kutluyorum’ dedi.

‘Esenlik’teki ekip ruhu başarıyı tetiklemektedir’

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Esenlik Malatya’nın lokomotif kuruluşlarından olan şirketimiz,  faaliyet alanlarında üstlendiği bütün görevleri hakkıyla yerine getirmektedir.  Kurulduğu günden bugüne kendisini sürekli geliştiren bir şirkettir. Büyükşehir olan Malatya’mızda daha büyük işlere aday bir kuruluş. Üstlendiğimiz bu görevi hep birlikte başarılı bir şekilde yürütmekteyiz. Başarıyı ortaya çıkaran Esenlik ’teki ekip ruhudur. Esenlik müşterisi, tedarikçisi, çalışanı ile entegre olmuş bir şirket. Bu işleri yapmak için bizleri cesaretlendiren, bize güç veren ve ufkumuzu açan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a şahsım ve kurumum adına minnettarız. Daha büyük ve önemli işlerde hep birlikte var olmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutluyor, size ve ailenize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’ ifadelerini kullandı.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber