Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Eylül 2016 - 15:23 Yorum: 0

Esenlik ailesi geleneksel bayramlaşmada bir araya geldi

Esenlik Şirketi personeli geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Esenlik ailesi geleneksel bayramlaşmada bir araya geldi

Esenlik Şirketi personeli geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Bayramlaşma töreninde konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Kurban'ın Rabbimizden bize bir buyruk olduğunu belirterek, "Size her şeyi bahşedene verdiğinizin bir kısmı ile şükrediyoruz. İslam fıkhı insanlığın maslahatı ve faydası içindir. İslam'ın bütün kuralları insanlığa faydaya dönüşür. Kurban ibadetinin tamamı insanlığa bir fayda getirir ve bu ibadetinin şuuru, mesajı ile görevi yerine getirmeliyiz" dedi.

Türkiye'nin coğrafi olarak önemli bir yerde olduğunu ve sıkıntılı bir süreçten geçildiğini belirten Boyraz, "Bedeli çok ağır olan büyük bir ihanet süreci yaşadık. Bütün her şeyi bize ait olanlarla bizleri öldürdüler. 241 şehidimiz var ancak bu süreci Allah hayra tebdil etmiştir. Kanuni'den bu yana her zaman darbe tehditleri olmuştur. Bu makus talihi yendik. Silahlarımızın bize doğrultulmadığı bir gelecek bundan sonra yaşayacağız. Milli duruş, akıl ve tarihle, yerli haine, üst akla, uşaklarına, ihanet şebekesinin tamamına millet olarak çok iyi bir ders verdik. Toplum olarak hep birlikte bunu başardık. Bu bayramı hepimiz hak ettik. Artık vesayet altında bir bayram yapmıyoruz. Özgürlüğe doğru giden bir zamanın bayramını yaşıyoruz. Bu haklı gururu hepimizin yaşaması gerekmektedir. Dünya artık eski tas eski hamam olmadığının farkına varmıştır. Toplumsal, tarihi, kültürel, dini bir şuur ve bilinç var" şeklinde konuştu.

Esenlik'in kurulduğu günden bu yana diğer kurumlara her daim örnek olduğunu söyleyen Boyraz, "Bu olayların tamamı bizim daha çok çalışmamız gerektiğini göstermektedir. Toplum olarak iki uç noktayı zenginliği ve fakirliği bir arada yaşıyoruz. Bunun önüne geçebilmek için hepimizin çok çalışması gerekmektedir. Kelebek etkisiyle bütün olayların önüne geçmeliyiz. Hep birlikte çalışmadıkça sadece olayların kötü etkisini yaşarız. Tarihin önüne geçersek olaylara yön ve mizan veren oluruz. Bizde üzerimize düşenin en iyisini yaparsak şirketimizi en uç noktaya taşımış oluruz. Malatya ve bölgemize nasıl katma değer sağlarız? Daha çok istihdamı nasıl oluştururuz? Daha çok insana nasıl ulaşırız? Daha fazla üretimi nasıl sağlarız? Bütün duygu, düşünce, düşümüz, rüyamız, gecemiz, gündüzümüz bunun üzerine. Her alan kendi seyrinde gelişiyor ve büyüyor. Esenlik artık ülkemizin tamamına ürününü satan bir konuma geldi. Ürünlerimizin tamamı marka değerine dönüştü. Bunların tamamı bir gayret.

Bu gayretin sonunda bizler, sizler, Malatya, bölgemiz ve Türkiye kazanacak. Malatya'da Türkiye'nin en büyük şirketini çıkaracağız. Üretimlerimizin tamamını ülkemize ve dünyaya pazarlayacağız. İnanıp gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız ve yarınlarımız bugünlerimizden daha iyi olacak. Özgüvene ihtiyacımız var. Bizim gideceğimiz hiçbir yerimiz yok. Bu bölgenin makûs talihini değiştirmek zorundayız. Bu bölgenin lokomotif kurumu olma misyonu elimizde. Bu bayramları hak ediyoruz. Hak ettiğimiz bayramın size, ailenize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Genel Müdür Hulusi Boyraz ve genel müdür yardımcıları iş arkadaşlarının bayramlarını tek tek kutlayarak, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber