Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 11 Aralık 2017 - 12:01 Yorum: 0

Esenlik çekilişi 16 Aralık'da

Esenlik Süper Marketler'i hediye kampanyası düzenliyor. Geleneksel hale gelen kampanyada 3 adet son model jip ve 444 hediye vaat ediliyor.

Esenlik çekilişi 16 Aralık'da

Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye kampanyasında 3 adet son model jip ve 444 hediye, çekilişle sahiplerini bulacak. Bu yılki çekiliş programı ise Alişan'ın da yer alacağı dev konserle gerçekleştirilecek.Esenlik Süper Markerlerin her yıl düzenlediği geleneksel kampanyada bu yılda 3 adet jip ve 444 hediye, 16 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan programla sahiplerini bulacak.

"EŞYA KAMPANYALARI ARTIK GELENEKSEL BİR HAL ALDI"

Kampanya ile ilgili konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, eşya kampanyalarının artık geleneksel bir hal aldığını ifade ederek "Malatya'da ilk kez bu kadar yüksek seviyede hediye veren biz olduk. Bu yıl bir format değişikliğine gittik. Deyim yerindeyse modern bir hale getirdik, katılımı yüksek, daha etkili bir kampanya yapmaya çalıştık" dedi. Bu yıl çekiliş programını da daha geniş katılımlı olması adına dev bir konserle gerçekleştireceklerini belirten Boyraz, "16 Aralık'ta büyük bir program ile çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Bu gün ünlü sanatçı Alişan ile Malatyalı sanatçılar Orçun Akgün ve Eymen'de halkımızla birlikte olacaklar"şeklinde konuştu. Esenlik olarak kar odaklı bir şirket olmadıklarını ifade eden Boyraz, "Biz kaliteli hizmeti en iyi şekilde müşterilerimize sunarken, burada elde ediğimiz karı da müşterilerle bölüşüyoruz. Güzel bir geleneği başlattık. Bizi gören başka arkadaşlarda buna benzer kampanyalar başlattı. Tabi bunun sonucunca müşteriler, Malatya halkı kazanıyor" ifadelerine yer verdi. Her yılı yaptıkları formatı bu yıl değiştirdiklerini anlatan Boyraz, "Bu yıl kampanya süresini kısalttık. 550 binin üzerinde bizzat katılım oldu kampanyamıza. Bu yıl kampanyaya katılmak için, internet, cep telefonu veya marketlere yerleştirdiğimiz tabletler ile katılımlar oldu. Aslında biz önceleri biraz korktuk, bu formatın katılımı etkileyeceği için. Ama aslında biz dijital döneme geçmişiz, bu katılım normal eskiden kağıda yazılıp sandığa atma formatından daha yüksek bir katılım oldu. Buda halkımızın geldiği noktayı göstermekte, Esenlik'e olan güvenlerini ortaya koymaktadır" dedi.

"EN GÜZEL ŞEKİLDE KALİTELİ ÜRÜN SUNMAK İÇİN"
Halkın kendilerine verdiği desteği en güzel şekilde kaliteli ürün ve hizmet ile müşterilere sunmaya çalıştıklarını dile getiren Boyraz, "Bütün halkımızı 16 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan konser ve çekilişimize davet ediyoruz. Bu yıl Esenlik'in 27 yılını da kutluyoruz, bu programla birlikte 27'inci yılımızı da hep birlikte kutlamış olacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber