Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 04 Temmuz 2014 - 12:17 Yorum: 0

Esenlik Çözüm Ortakları İle İftarda Buluştu

Bölgede gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerini geliştirerek sürdüren Esenlik, faaliyette bulunduğu iş kollarında birlikte çalıştığı firmalar ile iftarda buluştu.

Esenlik Çözüm Ortakları İle İftarda Buluştu

MALATYA - Bölgede gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerini geliştirerek sürdüren Esenlik, faaliyette bulunduğu iş kollarında birlikte çalıştığı firmalar ile iftarda buluştu.

 ‘Oruç, Teorik Olmaktan Çok Fiili Bir Terbiyedir’

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Ramazan’ın manevi bir ruh ile başladığını dile getiren Genel Müdür Hulusi Boyraz; ‘Ramazan güzel bir atmosfer ile bizleri içine çeker. Ülfetiyle, kardeşliğiyle, dayanışmasıyla bizi kendi kıvrımlarında yıkar, temizler ve yoluna devam eder. Çok hikmetli bir ibadet olan oruç, teorik olmaktan çok fiili bir terbiyedir. Toplumdaki açların ve yoksulun halini anlamak için verilen en güzel ders’ ifadelerini kullandı.

‘Biz Büyük Bir Aileyiz’

Esenlik’in idarecisi, çalışanı, çözüm ortağı ve müşterisiyle büyük bir aile olduğunu söyleyen Boyraz; ‘Buradaki tabloya bakan herkes Esenlik’in ne kadar güçlü bir şirket olduğunu anlar. Müşterisi Esenlik’i sahipleniyor, idarecisi en güzel şekilde idare etmeye çalışıyor, çözüm ortaklarımız en güzel şekilde bize yardımcı olarak bu büyük yürüyüşümüzde bize güç vererek yolumuza devam etmemizi sağlıyorsunuz. 24. yılımızın sonunda her yıl daha da büyüyerek yolculuğumuzu sürdürmekteyiz.  Hep birlikte Esenlik’i Malatya ve bölgenin fenomeni haline getirdik. Şirketimiz yoluna daha güçlü devam edecek.

‘Malatya’da daha güçlü ve önemli işler yapmaya hazırız’

Boyraz; ‘Her alanda atılım ve açılımlarımız devam ediyor. Süpermarketlerimizi genişletiyoruz en son Kahramanmaraş’ta 34. Şubemizi hizmete açtık. Elbistan’da en kısa zamanda şubemizi yine hizmete açacağız. Özellikle süpermarketlerimize güç veren fabrikalar açıyoruz. Kimya Fabrikamızda ‘Daha Temiz Bir Dünya İçin’ sloganı ile başlattığımız Epak markasını geliştirmeye devam ediyoruz. Yenilebilir ve içilebilir bütün gıda ürünlerimizi Nergis ismi ile sunuyoruz. Özellikle tecrübe alanlarımızdan biri olan büyükşehrimizi ve Yeşilyurt bölgesinin temizliğini yine Esenlik yapacak. Malatya’nın bütün il sınırlarındaki ilaçlama işlemini şirketimiz yapacak. Bundan sonraki süreçlerde de şirketimizi Malatya’da daha güçlü ve önemli işler yaparken göreceksiniz. Yine gündemimizde olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın talimatıyla gerçekleştireceğimiz Kayısı Konsantre Fabrikası’nı belli bir noktaya getirdik. En kısa zaman diliminde bu fabrikayı Malatya’mıza kazandırmış olacağız’ dedi.

Dedekorkut Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar programında firma temsilcilerini, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, Ahmet Faik Yıldız, Kadir Çelik ve Yusuf Orhan karşıladı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber