Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 09 Ağustos 2014 - 08:43 Yorum: 0

Esenlik ile HEM arasında Eğitim Protokolü imzalandı

Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Esenlik iş birliğinde düzenlenecek eğitimler için bir protokol imzalandı.

Esenlik ile HEM arasında Eğitim Protokolü imzalandı

MALATYA - Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Esenlik iş birliğinde düzenlenecek eğitimler için bir protokol imzalandı. Dört yıl süreyle geçerli olacak protokol, Esenlik personelinin niteliklerinin arttırılmasını hedefliyor. Protokolde yer alacak mesleki eğitimleri alacak Esenlik personeli, bu meslek dallarında belge sahibi olacaklar.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Büyükkaya, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Orhan’ın katıldığı imza töreninde, protokolün anlamı ve içeriği hakkında bilgiler verildi.

Boyraz, Esenlik personelinin katılacağı eğitim programları hakkında şu değerlendirmelerde bulundu; ‘ Bu protokol ile Esenlik’te bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hem bu eğitimler sayesinde farklı alanlarda bilgisi, tecrübesi artacak ve belgelendirilecek olan personelimiz adına mutluyuz hem de aynı zamanda artacak personel niteliği ile değer kazanacak şirketimizin başarısının artması konusunda umutluyuz. Şirket olarak, yeniliğe açık bir anlayışımız var. Dinamik bir dünyada ve yine her an şartların değişebildiği çok farklı dinamik piyasalarda iş yapıyoruz, yeni yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Biz tüm şirket çalışanlarımızla beraber kendimizi bir aile olarak tanımlıyor ve işlerimizi bu ailenin tek tek tüm bireylerinin kattığı değerlerle bir ekip olarak başarıyoruz. Yönetim olarak, anlayışımız gereği bizim görevimiz bu ekibin önünü açmak ve onlara böylesi dinamik bir hayatın gereklerini öğretecek fırsatları sunmaktır. Bilgiye sahip olmak, kalemi kullanmak başarının anahtarıdır diyoruz. Yenilikçi, gelişimci, sürdürülebilir başarı için mücadele eden bir şirket olarak Esenlik, çok farklı alanlarda eğitimleri içeren bu protokol ile kendisine yakışan bir adımı çalışanları adına atmış bulunuyor. Çalışanlarımızın bu eğitimler sonunda alacağı belgelerin kendi hayatlarında çok büyük değeri olacak ve ömür boyu bu resmi belge kendilerine özel olarak da bir büyük artı katacak. Başarımızda emeği olan personelimizin hayatına böylesi bir artıyı katabilecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu fırsatı bizlere sunan Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Veysel Güler’in şahsında tüm öğretmenlerimize, HEM çalışanlarına, Yeşilyurt Kaymakamlığımıza ve Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkür ediyorum’.  

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Büyükkaya ise; ‘Halk Eğitim Müdürlüğümüz çok yönlü çalışmakta. Bugünde Esenlik şirketi ile protokol imzalayarak bir halka daha eklemiş olduk. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum’ dedi

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler; ‘Esenlik, Malatya sınırlarını çoktan aşmış, ülkemizin büyük şirketleri arasında yerini almış çok değerli bir şirketimiz. Bu başarının ardında iyi bir ekip olduğu muhakkak. Biz de Halk Eğitim Merkezi olarak gerçekleştireceğimiz eğitimlerle bu ekibe kalite katmak adına çalışacağız. Esenlik’i ve yönetimini bu amaçla bizimle imzaladıkları eğitim protokolü ve şehrimize kattıkları değer vesilesiyle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Esenlik personelinin alabileceği eğitim programlarının bazıları şunlar; Gıda Teknolojisi Metalurji, Kimya Teknolojisi, Pazarlama ve Perakende, Muhasebe ve Finansman, Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Çevre Koruma, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Yabancı Diller, Gazetecilik, Grafik ve Fotoğraf. 

Protokol imzalandıktan sonra Halk Eğitim Merkezi’ni gezen Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz yapılan çalışmalar hakkında Halk Eğitim Müdürü Veysel Güler’den bilgi aldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber